Asian Chicken Wraps

Asian Chicken Wraps
Need a dairy free main course? Azjatyckie zawijasy z kurczaka mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 23G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, mieszankę sałatek rzymskich i kapustowych, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Asian Chicken Wraps, Asian Chicken Wraps, oraz Asian Chicken Wraps.

Instrukcje

1
Połącz kurczaka i sosy na patelni. Gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania; zdjąć z ognia. Składniki podzielić równomiernie na każdej tortilli, zaczynając od mieszanki sałat, marchewki, mieszanki kurczaka, migdałów, a kończąc na makaronem chow mein.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Chow MeinMakaron Chow Mein
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
MigdałyMigdały
Cały KurczakCały Kurczak
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Roll up burrito style.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Gabrielskloof Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc z 2019 r. fermentowano naturalnie w 85% starych beczkach przy minimalnej interwencji, a pozostała część poddawana była fermentacji w stalowych zbiornikach. Na nosie zielone jabłka, Skórka z limonki, miód i mokry kamień. Eleganckie podniebienie z równowagą, świeżością i zachwycającą fakturą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn