Asiago makaron z serem z truflową skórką ziemniaczaną
Asiago makaron z serem z truflową skórką ziemniaczaną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 764 kalorie. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz lekko toskański jarmuż, pół na pół, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makaron ziemniaczany ze szpinakiem, Karczoch Pesto Flądra Z Asiago Crust, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować penne zgodnie ze wskazówkami opakowania aż al dente.
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Pieczemy ziemniaki do miękkości, około 45 minut.
Niech lekko ostygną, a następnie obrać ziemniaki rękami. Skórki powinny łatwo odpadać. Odrzuć Skórki. Wrzuć ziemniaki przez ricer do średniej wielkości miski. Wymieszać masło, olej truflowy i szalotki, aż dobrze wymieszane. Doprawić solą i pieprzem. Używając palców, naciśnij mieszaninę ziemniaków równomiernie na dnie 9-calowej patelni springform.
Piec, aż lekko rumiane na brzegach, o 25 protokół.
Ostudzić na stojaku z drutu.Doprowadzić pół na pół do wrzenia w średniej wielkości rondlu ustawionym na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać w płatkach czerwonej papryki.
Niech mieszanina ostygnie lekko, a następnie energicznie ubić w jajkach, żółtkach, Asiago i gałce muszkatołowej. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodać jarmuż i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędnie, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia, doprawić solą i pieprzem i odstawić.Wymieszać gotowane penne, mieszanka Asiago, mieszanka jarmuż, prosciutto, i szałwia w dużej misce, aż dobrze połączone. Zeskrobać tę mieszaninę na skorupie ziemniaka i równomiernie rozprowadzić. Top z parmezanem i piec, aż dobrze rumiane na końcach penne, o 45 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić lekko na stojaku przed zwolnieniem springform patelni. Pokroić w kliny i podawać na ciepło z dodatkiem parmezanu podawanego przy stole.