Arthur Avenue Burger
Arthur Avenue Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,71 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 448 kalorii, 45g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ketchup, koszerną sól i pieprz, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Niskotłuszczowe Ciasto Z Okruchami (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arthur Avenue Burgers, Restauracje w pobliżu Second Avenue Deli ' s Chopped Liver, oraz Bagietki Króla Artura podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Aby zrobić ketchup, podgrzej olej w małym niereaktywnym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i płatki chile i gotować przez 1 minutę.
Dodać ketchup i oregano i gotować przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem i bazylią, doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej lub przykryć i schłodzić do 1 dnia. Przed podaniem doprowadzić do temperatury pokojowej.
Aby zrobić fricos, połącz ser i mąkę w misce.
Rozgrzej 8-calową patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 3 łyżki mieszanki serowej i gotuj do jasnobrązowego spodu. Odwróć się za pomocą żaroodpornej silikonowej szpatułki i kontynuuj gotowanie przez kolejne 10 do 15 sekund.
Wyjąć na talerz do ostygnięcia. Wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym i powtórz, aby zrobić 3 więcej fricos.
Podziel mięso na 4 równe porcje (około 6 uncji każda). Uformuj każdą porcję luźno w burgera o grubości 3/4 cala i zrób głęboką depresję w środku kciukiem. Przyprawić obie strony każdego burgera solą i pieprzem. Gotuj hamburgery, używając oleju.
Rozgrzać grill gazowy do wysokiej lub ciepła węgle w grillu węglowym, aż świecą jasno pomarańczowe i popiołu nad.
Burgery posmarować olejem. Grillować hamburgery do złotego koloru i lekko zwęglone na pierwszej stronie, około 3 minut dla wołowiny i 5 minut dla indyka. Przewróć hamburgery. Gotuj burgery wołowe na złoty kolor i lekko zwęglone na drugiej stronie, 4 minuty na średnio rzadkie (3 minuty, jeśli polewa z serem; patrz krok
lub do momentu ugotowania do pożądanego stopnia doneness. Gotuj hamburgery z indyka, aż będą gotowane przez cały czas, około 5 minut na drugiej stronie.
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu na górze pieca. Hamburgery ugotować jak na grillu, powyżej.
Rozgrzać olej na patelni lub rozgrzać na dużym ogniu, aż olej zacznie migotać. Gotuj hamburgery na złoty kolor i lekko zwęglone na pierwszej stronie, około 3 minut dla wołowiny i 5 minut dla indyka. Przewróć hamburgery. Gotuj burgery wołowe do złotego koloru i lekko zwęglone na drugiej stronie, 4 minuty na średnio rzadkie (3 minuty, jeśli polewa z serem) lub do ugotowania do pożądanego stopnia doneness. Gotuj hamburgery z indyka, aż będą gotowane przez cały czas, około 5 minut na drugiej stronie.
Umieść hamburgery na dnie bułki.
Dodać trochę rukoli do każdego hamburgera, top z fricos, a następnie dodać trochę keczupu. Top z Bun tops i podawać natychmiast.