Przepis Arroz Verde (meksykański Zielony ryż) może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 27 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 230 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com posiada 2 wentylatory. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jeśli masz sok z limonki, sól, ryż parboiled, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryż Meksykański Zielony (Arroz Verde), Ryż zielony ("arroz Verde"), oraz Zdrowszy peruwiański Zielony Kurczak z ryżem i komosą ryżową (Arroz con Pollo Verde) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.