Arroz de Pato

Arroz de Pato
Arroz de Pato może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 2825 kalorii, 65g białka, oraz 269g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 7,83 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz tłuszcz z kaczki, bulion z kaczki, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Arroz Abanda, Arroz A la Cubana, oraz Arroz Caldo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać kaczkę confit: ustawić piekarnik na 300 stopni F. doprawić nogi kaczki solą i pieprzem po obu stronach, a następnie podsmażyć w łyżce tłuszczu z kaczki, aż z obu stron będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Noga KaczkiNoga Kaczki
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Zdjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę, marchew, seler, i czosnek i gotować do miękkości. Następnie dodać kolendrę, biały pieprz, anyż i zioła (wszystkie związane w Serniki). Kontynuuj gotowanie przez dodatkowe 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać tłuszcz z kaczki, stopić, a następnie przenieść wszystko do zapiekanki odpornej na działanie pieca. Przykryć folią aluminiową i gotować przez 6-8 godzin, aż mięso kaczki spadnie z kości. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, odciągnij mięso kaczki z kości, wyrzuć kości i uważaj na luźną chrząstkę. Zrobić sofrito: na średnim ogniu, pocić cebulę i czosnek w oliwie z oliwek, aż tylko lekko złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cała KaczkaCała Kaczka
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Dodać nitki szafranu i gotować 2 protokół więcej. Następnie dodaj pokrojonego w kostkę pomidora i gotuj na średnim ogniu unitl cała wilgoć zniknęła.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6
Dodaj pimenton. Odstawić. Zrób puree z moreli: w średnim rondlu połącz morele z białym winem i gotuj na średnim ogniu, aż wino zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Pimenton ProszekPimenton Proszek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1
Umieść 1,5 uncji sofrito w grubym dnie rondeau.
2
Dodać dodatkowo 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Miejsce na średnim ogniu.
4
Dodaj ryż i tosty, stale mieszając gumową łopatką lub drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Dodaj 12 uncji zapasów i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Niech gotować mieszając, aby uniknąć przyklejania przez około 8-10 minut.
7
Wyjąć ryż z patelni i rozprowadzić na blasze wyłożonej pergaminem. (Wstępne gotowanie ryżu jest krokiem, który podejmujemy w Aldea, aby przyspieszyć usługę, ale ryż może być również gotowy w tym momencie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj dodatkowe zapasy, a także ozdoby. Piersi kaczki ugotować: piersi kaczki doprawić solą i pieprzem. Pakuj próżniowo z tłuszczem kaczki i gotuj w łaźni wodnej w temperaturze 65 stopni Celsjusza przez 20 minut. Do końca: wstępnie rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. w dużej patelni paella,
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Rozłóż ryż wzdłuż dna w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Groszek Goya®Groszek Goya®
10
Dodać kaczkę confit, chorizo, oliwki, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cała KaczkaCała Kaczka
11
Dobrze wymieszać i ponownie spłaszczyć.
12
Dodać dodatkowe 6 uncji zapasów i umieścić w piekarniku. Gotować przez 7 minut, aż ryż jest chrupiące na brzegach i" soccarat " uformował się na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Wyjąć z piekarnika i pozostawić na 5 minut pokryte folią aluminiową. Podawać: danie na talerze i udekorować pokrojoną pierś z kaczki, chrupiącą skórką i puree morelowym. Lub umieść cały ryż na środku stołu z dekoracjami na górze i pozwól gościom służyć sobie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwki czarne, pestkowe i pokrojone w plastryoliwki czarne, pestkowe i pokrojone w plastry1marchewka obrana i pokrojona w plasterkimarchewka obrana i pokrojona w plasterki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwechorizo w plastrachchorizo w plastrach1porcja startego parmezanu2 (puszki 14 uncji) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu2 (puszki 14 uncji) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemorele suszonemorele suszone2kaczka, nogikaczka, nogi2Skórka z kaczki, chrupiąca w piekarniku, od piersiSkórka z kaczki, chrupiąca w piekarniku, od piersi5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestado kaczekstado kaczek2pierś kaczki bez skórypierś kaczki bez skóry1porcja startego parmezanu1 funt wytrzymałych zielonych warzyw, takich jak boćwina, jarmuż, rzepa lub liście buraka, przycięte łodygi1 funt wytrzymałych zielonych warzyw, takich jak boćwina, jarmuż, rzepa lub liście buraka, przycięte łodygi7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt wytrzymałych zielonych warzyw, takich jak boćwina, jarmuż, rzepa lub liście buraka, przycięte łodygi1 funt wytrzymałych zielonych warzyw, takich jak boćwina, jarmuż, rzepa lub liście buraka, przycięte łodygi3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony3goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu8trochę posiekanej cukiniioliwa z oliwek, w razie potrzebyoliwa z oliwek, w razie potrzeby591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula posiekanacebula posiekana1cebula obrana i pokrojona w plasterkicebula obrana i pokrojona w plasterki1porcja startego parmezanupimentonpimenton227papryka habaneroryż, calaspararyż, calaspara1sprigbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą1szczyptanici szafranowenici szafranowe8trochę posiekanej cukiniisól i świeżo zmielony biały pieprz, do smakusól i świeżo zmielony biały pieprz, do smaku1porcja startego parmezanuocet sherryocet sherry2Scotch Bonnet Chile, posiekaneScotch Bonnet Chile, posiekane0pęczki1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1pomidor obrany i pokrojony w kostkępomidor obrany i pokrojony w kostkę1porcja startego parmezanupieprz białypieprz biały591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)57papryka habanerosofrito, przepis poniżejsofrito, przepis poniżej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia83
Magazyn