Ten przepis służy 4. Jeśli 1,28 zł za porcję spada w budżecie, Arroz con Leche (Pudding ryżowy) może być doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 731 kalorii. Jeśli masz pod ręką mleko, brązowy cukier, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Arroz Con Leche (Pudding Ryżowy), Arroz con Leche (meksykański Pudding ryżowy), oraz Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem (Arroz Con Leche) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu w rondlu o średnim dnie. Wymieszać z ryżem, 1 łyżką masła, kawałkami skórki pomarańczy, laskami cynamonu i solą. Zmniejszyć ogień do medium i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość cieczy zostanie wchłonięta, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Skórka Pomarańczowa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wymieszaj mleko, cukier, ciemnobrązowy cukier, rodzynki i opcjonalnie rum. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Natychmiast zmniejszyć ogień o średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ryż jest zagęszczony i miękkie, o 35 do 45 minut.