Arroz con Frijolito de Cabecita Negra

Arroz con Frijolito de Cabecita Negra
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (Blackeye Peas Rice) może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 74 centów za porcję. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, sól i mielony pieprz, ryż, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Buñuelos de Fríjol de Cabecita Negra, Blackeye Peas Jambalaya (Kuchenka Do Gotowania Ryżu), oraz Arroz con Gandules (ryż z gołębim groszkiem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę odsączyć i włożyć do dużego garnka. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć i gotować przez około 35 do 40 minut, lub do miękkości, odcedzić zastrzegając gotowanie liquid.In średni garnek, dodać cebulę, czosnek, czerwona papryka i szalotki, smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać ryż, smażyć przez 2 minuty i mieszać, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Dodać gotowaną fasolę, 2 szklanki płynu do gotowania i 2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodaj kolendrę, kminek, sól, pieprz i achiote, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować przez 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
AnnattoAnnatto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Wyjmij ryż z ognia, pozostaw pod przykryciem na 5 minut i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn