Arroz con Frijolito de Cabecita Negra

Arroz con Frijolito de Cabecita Negra
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (Blackeye Peas Rice) może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 74 centów za porcję. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, sól i mielony pieprz, ryż, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Buñuelos de Fríjol de Cabecita Negra, Blackeye Peas Jambalaya (Kuchenka Do Gotowania Ryżu), oraz Arroz con Gandules (ryż z gołębim groszkiem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę odsączyć i włożyć do dużego garnka. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć i gotować przez około 35 do 40 minut, lub do miękkości, odcedzić zastrzegając gotowanie liquid.In średni garnek, dodać cebulę, czosnek, czerwona papryka i szalotki, smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać ryż, smażyć przez 2 minuty i mieszać, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Dodać gotowaną fasolę, 2 szklanki płynu do gotowania i 2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Dodaj kolendrę, kminek, sól, pieprz i achiote, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować przez 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
AnnattoAnnatto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
5
Wyjmij ryż z ognia, pozostaw pod przykryciem na 5 minut i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn