Arroz con Frijolito de Cabecita Negra
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (Blackeye Peas Rice) może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 74 centów za porcję. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, sól i mielony pieprz, ryż, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Buñuelos de Fríjol de Cabecita Negra, Blackeye Peas Jambalaya (Kuchenka Do Gotowania Ryżu), oraz Arroz con Gandules (ryż z gołębim groszkiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę odsączyć i włożyć do dużego garnka. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć i gotować przez około 35 do 40 minut, lub do miękkości, odcedzić zastrzegając gotowanie liquid.In średni garnek, dodać cebulę, czosnek, czerwona papryka i szalotki, smażyć przez 2 protokół.
Dodać ryż, smażyć przez 2 minuty i mieszać, aż dobrze pokryte.
Dodać gotowaną fasolę, 2 szklanki płynu do gotowania i 2 szklanki wody.
Dodaj kolendrę, kminek, sól, pieprz i achiote, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować przez 20 do 25 minut.
Wyjmij ryż z ognia, pozostaw pod przykryciem na 5 minut i podawaj.