ARROZ ATOLLADO (KOLUMBIJSKIE RISOTTO WIEPRZOWE)

ARROZ ATOLLADO (KOLUMBIJSKIE RISOTTO WIEPRZOWE)
ARROZ ATOLLADO (kolumbijskie RISOTTO wieprzowe) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 286 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.87 za porcję. Przepis ten zachwycił 551 osób. Mieszanka mielonego pieprzu, ryżu, polędwicy wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Arroz Chino Al Estilo Colombiano (Ryż Smażony W Stylu Kolumbijskim), Arroz Atollado de Pollo y Chorizo, oraz Arroz Atollado con Carne Ahumada (ryż z wędzoną wołowiną).

Instrukcje

1
Podgrzać 3 łyżki oleju roślinnego w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać wieprzowinę i gotować około 2 do 3 minut z każdej strony, aż tylko gotowane na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Dodaj 4 szklanki wody i 4 szklanki bulionu z kurczaka. Przykryć i gotować przez 30 minut.HOGAO: kiedy gotuje się wywar, na dużej patelni z sosem na średnim ogniu dodaj 3 łyżki oleju roślinnego, pomidory, szalotki, czosnek, paprykę słodką, Sazon goya, sól, czarny pieprz, mielony kminek i kolendrę. Gotować przez 10 do 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kminek MielonyKminek Mielony
Papryka SłodkaPapryka Słodka
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1
Wyjąć wieprzowinę z płynu i odstawić. Odcedzić bulion i zmierzyć, powinieneś mieć 6 filiżanek, jeśli nie dodać więcej kurczaka broth.In duży garnek lub holenderski piekarnik, dodać hogao, ryż, wieprzowinę i bulion i doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać ziemniaki i chorzio i gotować przez dodatkowe 15 minut. Ten ryż powinien mieć konsystencję podobną do risotto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Zdjąć z ognia i posypać kolendrą i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn