ARROZ ATOLLADO (KOLUMBIJSKIE RISOTTO WIEPRZOWE)

ARROZ ATOLLADO (KOLUMBIJSKIE RISOTTO WIEPRZOWE)
ARROZ ATOLLADO (kolumbijskie RISOTTO wieprzowe) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 286 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.87 za porcję. Przepis ten zachwycił 551 osób. Mieszanka mielonego pieprzu, ryżu, polędwicy wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Arroz Chino Al Estilo Colombiano (Ryż Smażony W Stylu Kolumbijskim), Arroz Atollado de Pollo y Chorizo, oraz Arroz Atollado con Carne Ahumada (ryż z wędzoną wołowiną).

Instrukcje

1
Podgrzać 3 łyżki oleju roślinnego w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać wieprzowinę i gotować około 2 do 3 minut z każdej strony, aż tylko gotowane na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Dodaj 4 szklanki wody i 4 szklanki bulionu z kurczaka. Przykryć i gotować przez 30 minut.HOGAO: kiedy gotuje się wywar, na dużej patelni z sosem na średnim ogniu dodaj 3 łyżki oleju roślinnego, pomidory, szalotki, czosnek, paprykę słodką, Sazon goya, sól, czarny pieprz, mielony kminek i kolendrę. Gotować przez 10 do 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kminek MielonyKminek Mielony
Papryka SłodkaPapryka Słodka
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1
Wyjąć wieprzowinę z płynu i odstawić. Odcedzić bulion i zmierzyć, powinieneś mieć 6 filiżanek, jeśli nie dodać więcej kurczaka broth.In duży garnek lub holenderski piekarnik, dodać hogao, ryż, wieprzowinę i bulion i doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać ziemniaki i chorzio i gotować przez dodatkowe 15 minut. Ten ryż powinien mieć konsystencję podobną do risotto.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Zdjąć z ognia i posypać kolendrą i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn