Aromatyczne Filety Rybne

Aromatyczne Filety Rybne
Aromatyczne filety rybne to bezglutenowe, pierwotne i pescatarian przepis z 5 porcjami. To danie główne ma 273 kalorii, 29g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Za $2.89 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, sosu do spaghetti, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Aromatyczne Filety Z Łososia, Aromatyczne Filety Z Suma, oraz Filety Rybne.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj ryby na oleju przez 4 minuty z każdej strony lub do uzyskania chrupiącego i złocistego koloru. W międzyczasie w dużym rondlu połącz sos do spaghetti i chrzan; gotować do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Łyżka nad rybą; posypać serem. Przykryj i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Odstaw na 5 minut lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to moje najlepsze typy filetów rybnych. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia29
Magazyn