Aromatyczna wieprzowina sojowa
Aromatyczna wieprzowina sojowa to danie główne, które służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 732 kalorie, 55g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, bulion z kurczaka, sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest spektakularne. Powoli pieczone aromatyczne łopatka wieprzowa, Wieprzowina Glazurowana Soją, oraz Wieprzowina sojowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wieprzowinę pokroić w długie cienkie paski.
Do małego rondla z pokrywką włożyć bulion, sos sojowy, sherry, 5-przyprawowy proszek (lub pastę), imbir, czosnek i dymkę i doprowadzić do delikatnego duszenia. Po około 2 minutach, gdy składniki wywaru już się poznają, mieszamy wieprzowinę, przykrywamy i pozostawiamy na wolnym ogniu, ale nie gotujemy. To zajmie około 5 minut, aby wieprzowina zmieniła kolor i stała się jędrna, a następnie wiesz, że jest gotowana.
Włóż makaron do miski z wrzącą wodą i mocz przez 4 minuty.
Pokroić bok lub liście, szerokość, w plastry 2,5 cm/1 cal.
Makaron odsączyć i wymieszać z olejem i sezamem.
Gdy wieprzowina będzie gotowa, wymieszaj z bok choi, gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę. Aby służyć, ułóż makaron w misce, łyżkę wieprzowiny i innych bitów na wierzchu, zalej bulionem i rozrzuć liście kolendry. I nie zapomnij zachować papierowe serwetki pod ręką dla tych makaronu slurps.