Armadillo Eggs (Nadziewane Serem, Zawijane Kiełbasą, Grillowane Jalapeños)

Armadillo Eggs (Nadziewane Serem, Zawijane Kiełbasą, Grillowane Jalapeños)
Armadillo jajka (ser Nadziewane, zawijane kiełbasą, grillowane Jalapeños) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka luźnej kiełbasy śniadaniowej, rodzaj ognia: dwustrefowy pośredni, ciepło z grilla: średnio-wysokie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2532 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Armadillo Eggs (nadziewane jalapenos), Jalapenos Nadziewane Serem Z Grilla, oraz Jalapenos Nadziewane Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć ser śmietankowy, ser cheddar, i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść jedną łyżkę mieszanki twarogu w każdej połowie jalapeño.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
3
Pokrój każde Jalapeno na dwie równe części.
4
Odłam kulkę kiełbasy o średnicy około 1 1/2 cala. Spłaszczyć kiełbasę na 1/4-calowy dysk grubości i umieścić nadziewane kawałek jalapeño w centrum. Zawiń kiełbasę wokół jalapñeo, szczypając kiełbasę zamkniętą, aby całkowicie otulać jalapeño. Delikatnie zwijaj kiełbasę w dłoniach, aby uzyskać gładki kształt jajka. Powtórz z pozostałą kiełbasą i jalapeños.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Umieść drewno do palenia bezpośrednio na węglu.
7
Posypać grilla pocierać całym armadillo jaj, a następnie umieścić jaja na chłodnym grilla i przykryć, z góry odpowietrznik umieszczony nad chłodnym boku grilla. Gotować, aż kiełbasa jest gotowane przez i rumiane na całym, o 30 protokół, przerzucanie jaj w połowie. Wszelkie jajka nie dokładnie rumiane można szybko wysmarować na gorącej stronie grilla, około 1 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Przełożyć na talerz, odstawić na 5 do 10 minut, a następnie podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn