Arepas z łososiem i krewetkami (Arepas con Salmon y Camarones)
Arepas z łososiem i krewetkami (Arepas con Salmon y Camarones) to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 27g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka krewetek, cytryna, musztarda, i kilka innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arepas con Salmon y Aguacate (Arepas z łososiem i awokado), Wenezuelskie Arepy z wieprzowiną (Arepas Rumberas), oraz Arepas de Yuca (Cassavan Arepas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce do mieszania, połączyć majonez, musztarda, kolendra, czosnek, mielony kminek, sok z cytryny i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek Mielony
Do Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Dobrze wymieszać.Wchodzisz w łososia i krewetek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Umieść arepę w talerzu do serwowania, top z mieszaniną i udekoruj kolendrą.