Arctic Char z pistacjowo-pomarańczowym winegretem

Arctic Char z pistacjowo-pomarańczowym winegretem
Arctic Char z pistacjowo-pomarańczowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 179 kalorii, 31g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać arctic char filet, pistacje, olej pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać pistacje można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Arctic Char I Fasolka Szparagowa Z Bazylią Vinaigrette, Arctic Char z sałatką ziemniaczano-morelową i porem Vinaigrette, oraz Sautéed Arctic Char i sałatka z rukoli z pomidorami Vinaigrette.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Umieść rybę, skórkę bokiem w dół, na wyłożonej folią stojaku brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu (łącznie), następnie posmarować 1 łyżką oleju orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Broil 4 do 5 cali od ciepła, aż tylko gotowane przez, 6 do 8 protokół.
5
W międzyczasie zetrzyj skórkę z pomarańczy z Mikropłytką i wyciśnij 1/4 szklanki soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
6
Ubić razem skórkę, sok pomarańczowy, sok z cytryny, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu, następnie dodać pozostałe 2 łyżki oleju orzechowego w wolnym strumieniu, ubijając. Wymieszać z cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Zielona CebulaZielona Cebula
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Filety przenieść (bez skóry, będzie przyklejony do folii) metalową szpatułką do płyt, następnie skropić odrobiną vinaigrette i posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Podawać Pozostałe vinaigrette z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn