Arctic Char z miętowym sosem słodko-kwaśnym

Arctic Char z miętowym sosem słodko-kwaśnym
Arctic Char z miętowym sosem słodko-kwaśnym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka azjatyckiego sosu rybnego, oleju roślinnego, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Arctic Char z kremem chrzanowym, słodko-kwaśnymi burakami i zielenią mniszka lekarskiego, Arctic Char Z Chińskimi Brokułami I Puree Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Grillowany Arctic Char z sosem bazyliowym i pomidorem.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać czosnek i wymieszać, aż pokryje się olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Niech czosnek gotować, mieszając od czasu do czasu, o 3 protokół, aż dopiero zaczyna się kolor. Obniżyć ogień do niskiego i dodać bulion, brązowy cukier, ocet, sos rybny i połowę posiekanej mięty. Często mieszaj, aż cukier się rozpuści. Wyłącz ogrzewanie i przykryj patelnię podczas przygotowywania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Sos RybnySos Rybny
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą lub żeliwną na średnim ogniu, aż do prawie palenia. Sól i pieprz filety rybne obficie po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj je, od strony skóry w dół do suchej patelni. Gotuj, aż skóra będzie bardzo chrupiąca, ciemnobrązowa i łatwo uwolni się z patelni. Powinno to potrwać od 2 do 3 minut. Nie daj się pokusić, aby sprawdzić lub przesunąć rybę na patelni w tym czasie. Uda Ci się tylko sprawić, że przykleją się do patelni lub co gorsza zrujnują Twoją pięknie chrupką skin.As gotuje zauważysz, że ryba staje się lżejsza i bardziej nieprzezroczysta. Nie pozwól mu gotować więcej niż o ¼ drogi przez najgrubszą część w tym momencie. Możesz się martwić, że reszta ryb wydaje się dość surowa, ale szczerze mówiąc, jest to dobra rzecz. Gdy skóra ma crisped flip ryby, i gotować dodatkowe 2 minut więcej, lub aż gotowane do własnych upodobań. Nie pozwól, aby gotować przez całą drogę, jednak. Ryba będzie nadal gotować po opuszczeniu patelni. Twoim celem jest soczyste ciało przechodzące od rzadkiego do średnio rzadkiego środka na zewnątrz do chrupiącej, pękniętej skóry. Charakter char z jego grubymi i cienkimi częściami zapewnia, że otrzymasz wiele różnorodności w teksturze i doneness.Po ugotowaniu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Filety wyjąć na ciepły talerz.
7
Wlać sos do gorącej patelni przez sito. Wyrzucić ciała stałe. Gotować sos, skrobanie wszelkich bitów z dna patelni, aż zostanie zmniejszona nieco i nieco syropy.Talerz ryby i mżawka niektóre z bitego sosu słodko-kwaśny pan nad lub wokół każdego fileta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Dekoruj pozostałą posiekaną miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn