Arctic Char z chrupiącą skórką i kapustą duszoną na maśle

Arctic Char z chrupiącą skórką i kapustą duszoną na maśle
Arctic Char z chrupiącą skórką i kapustą duszoną na maśle zajmuje od początku do końca około 1 godziny i 10 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 44 g białka , 52 g tłuszczu i łącznie 740 kalorii . Za 5,17 USD za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką bekon, olej rzepakowy, filety z węgla drzewnego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 60% . Ten wynik jest solidny. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Arctic Char, Black Rice and Napa Cabbage En Papillote , Crispy-Skin Salmon with Napa Cabbage i Arctic Char Tostadas .

Instrukcje

1
Kapusta duszona na maśle: Ugotuj boczek w dużym rondlu o wysokich ściankach na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie chrupiący, około 12 minut. Za pomocą łyżki cedzakowej przenieś na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Grubo Pokrojonego Boczku, PosiekanegoPaski Grubo Pokrojonego Boczku, Posiekanego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Na tę samą patelnię dodaj masło, a następnie cebulę. Gotuj, aż cebula zacznie się karmelizować, od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać wino, ocet i kapustę. Przykryj, zmniejsz ogień do średniego i kontynuuj gotowanie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Zdejmij pokrywkę z kapusty i kontynuuj gotowanie, aż cały płyn odparuje. Do kapusty wmieszaj chrupiący boczek, dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Dla golca: Sekretem chrupiącej skórki jest brak wilgoci. Pozostaw rybę bez przykrycia w lodówce na 10–15 minut, aby wyschła. Następnie osusz rybę ręcznikiem papierowym, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Posypać obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
7
Rozgrzej żeliwną patelnię lub patelnię do smażenia o grubym dnie na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj wystarczającą ilość oleju do pokrycia. Gdy olej będzie gorący, ale nie dymi, połóż filety na patelni skórą do dołu, smażąc partiami, jeśli to konieczne. Używając tylnej części szpatułki, mocno dociśnij filety przez co najmniej 20 sekund, aby cała skóra miała pełny kontakt z dnem patelni. Pomoże to uzyskać możliwie najbardziej chrupiącą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Kontynuuj gotowanie, aż mięso się ugotuje i pozostanie tylko trochę różu, 5 do 6 minut. Skórka powinna odchodzić od dna patelni. Jeśli to konieczne, użyj szpatułki, aby poluzować skórę przed przewróceniem. Odwróć rybę i kontynuuj smażenie przez dodatkowe 30 sekund do 1 minuty, a następnie przenieś ją na talerz, aby odpoczęła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Delikatnie zdejmij skórę z ryby za pomocą noża do obierania i włóż ją z powrotem na patelnię, mięsem do dołu. Smaż kolejne 1 do 2 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Przenieś na drucianą kratkę lub talerz wyłożony ręcznikiem papierowym, po czym stwardnieje jak super chrupiący chips rybny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
12
Podawaj chrupiącą golcę z kapustą duszoną na maśle i posyp chrupiącą rybią skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
13
Uwaga kucharza: Zdjęcie smażonej ryby ze skóry na drucianą kratkę pomoże jej stwardnieć, umożliwiając cyrkulację powietrza wokół niej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn