Arctic Char kanapki z cytrynowo-estragon Slaw

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Arctic Char kanapki z cytryny-estragon Slaw spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, majonez rzepakowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Arktyczna z majonezem Bazyliowo-estragonowym, Wolno pieczony Arctic Char z dodatkiem cytrynowo-gorczycy, oraz Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu równomiernie po obu stronach ryby.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Połączyć coleslaw, Pozostałe 1/8 łyżeczka soli, pozostałe 1/4 łyżeczka pieprz czarny, estragon, majonez, sok z cytryny, i musztarda; wrzucić dobrze. Ułóż 1 filet na dolnej połowie każdej rolki; góra z 1/4 szklanki slaw i górną połowę rolki.