Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj arbuzowych Tacos wieprzowych w skorupach sałaty. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 511 kalorii, 52g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz liście, sos sojowy, mocne serce rzymskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sorbet arbuzowy w łupinach limonki, Tacos w skorupkach makaronu, oraz Stek + Arbuz Sałata Okłady dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki wieprzowe w zamykanej plastikowej torbie i marynuj przez 30 minut. W międzyczasie, na salsę, ubić razem ocet ryżowy, oliwę z oliwek, sos sojowy i olej sezamowy w średniej misce. Delikatnie złożyć arbuz, ogórek i awokado. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Szczypta Białego Sezamu
Arbuz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Gałązki Kopru Włoskiego
1 Suszony Pieprz Arbol
Zęby Przyrodzenia
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, osuszyć i grillować przez 2 minuty z jednej strony. Obróć i grilluj jeszcze 1 minutę; wyjmij z ognia i pozostaw 3 minuty przed cięciem na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Napełnij sałatę" muszle " wieprzowiną, top z salsą i pożreć!
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
(zalecany: Sos A1)
Zęby Przyrodzenia
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.