Arbuz z solą kopru włoskiego

Arbuz z solą kopru włoskiego
Arbuz z solą kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 195 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kopru włoskiego, sól koszerną, z arbuza 5 lb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Koper Włoski I Rzepa Z Solą Kopru Włoskiego, Parmezan kruchy z koprem włoskim i solą morską, oraz Sól cytrynowa z koprem włoskim i Chili.

Instrukcje

1
Rozgrzać suchą małą patelnię ciężką na umiarkowanie małym ogniu, aż do gorąca, o 3 protokół, a następnie grzać nasiona kopru włoskiego, stale mieszając, aż lekko rumiane, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść nasiona na powierzchnię roboczą i ostudzić 10 minut. Grubo zmiażdżyć nasiona za pomocą dna patelni, następnie wymieszać z solą i posypać arbuzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
NasionaNasiona
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn