Arbuz Mojito Cocktail Pops
Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, rum, arbuz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Arbuz Mojito Pops, Truskawkowe Mojito Ice Pops, oraz Marionberry (Blackberry) Mojito Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić wszystkie składniki z wyjątkiem plasterków limonki. Przykryć; zmiksować na gładką masę.
Podzielić mieszaninę na 5 (5-uncji) kubków papierowych. Przykryj kubki folią; włóż craft stick do środka każdego popu. Zamrozić około 8 godzin lub do zamrożenia.
Dekoruj plasterkami limonki.