Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom

Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom
Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka octu ryżowego, białka jaj, liści mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Watermelon Frosé-mrożony arbuz i wino różowe, Arbuz-Miętowa Margarita, oraz Margarita Arbuzowo-Miętowa.

Instrukcje

1
W małym rondlu połączyć cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj gotowanie krótko, aż wszystkie kryształy cukru rozpuszczą się. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Połącz z przecierem arbuzowym, limonką i octem. Usuń pianę z powierzchni. Przykryć i odstawić do lodówki na co najmniej 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1
Połączyć cukier i wodę w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać miętę, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Zdjąć z ognia, przykryć i strome 30 minut. Odcedzić miętę i wyrzucić. Przed użyciem dokładnie schłodzić syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
W przypadku marynowanej Skórki: obierz zieloną skórę z zewnątrz skórek melona. Wykończ Pozostałe miąższ od wewnątrz lub zbyt twardą skórkę od zewnątrz. Pozostałą skórkę pokroić na 1/4-calowe deski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Pokroić w małe dekoracyjne kształty za pomocą foremki do ciastek lub noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Połączyć wodę, ocet, Kool-aid i cukier w średnim rondlu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodaj arbuza i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Odcedź skórkę do pojemnika odpornego na ciepło i kontynuuj gotowanie płynu, aż zmniejszy się o około jedną trzecią, około dziesięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
8
Wlać zredukowaną ciecz na skórę i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, następnie przykryć i schłodzić co najmniej 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1
Połączyć przecier arbuzowy z wodą. Używając miksera stojącego lub elektrycznego miksera ręcznego, ubijaj białka z solą na średniej prędkości, aż staną się spienione, następnie dodaj cukier i ubijaj na dużej prędkości, aż utworzy błyszczące, jędrne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
ArbuzArbuz
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
2
Przecier arbuzowy wlać do bezy i złożyć trzepaczką. Nie panikuj, gdy nie zawiera jak większość bezowych smakołyków, po prostu mieszaj. W końcu będziesz miał jasnoróżowy, lekko puszysty gęsty płyn. Proces w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta. Odstawić do zamrażarki w szczelnym pojemniku na co najmniej 4 godziny przed nabieraniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Aby zrobić napój: na szklankę 10 uncji, wymieszaj 1/4 szklanki krzewu i 1 łyżkę syropu miętowego. Napełnij szklankę lodem i wlej mieszankę krzewów, a następnie polej wodą niegazowaną lub gazowaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
4
Dodaj kilka kawałków marynowanej skórki arbuza i delikatnie wymieszaj ze słomką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
5
Podawać z arbuzowym spoom.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn