Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom
Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka octu ryżowego, białka jaj, liści mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Watermelon Frosé-mrożony arbuz i wino różowe, Arbuz-Miętowa Margarita, oraz Margarita Arbuzowo-Miętowa.
Instrukcje
W małym rondlu połączyć cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj gotowanie krótko, aż wszystkie kryształy cukru rozpuszczą się. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed kontynuowaniem.
Połącz z przecierem arbuzowym, limonką i octem. Usuń pianę z powierzchni. Przykryć i odstawić do lodówki na co najmniej 2 dni.
Połączyć cukier i wodę w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować do rozpuszczenia cukru.
Dodać miętę, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Zdjąć z ognia, przykryć i strome 30 minut. Odcedzić miętę i wyrzucić. Przed użyciem dokładnie schłodzić syrop.
W przypadku marynowanej Skórki: obierz zieloną skórę z zewnątrz skórek melona. Wykończ Pozostałe miąższ od wewnątrz lub zbyt twardą skórkę od zewnątrz. Pozostałą skórkę pokroić na 1/4-calowe deski.
Pokroić w małe dekoracyjne kształty za pomocą foremki do ciastek lub noża.
Połączyć wodę, ocet, Kool-aid i cukier w średnim rondlu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Dodaj arbuza i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Odcedź skórkę do pojemnika odpornego na ciepło i kontynuuj gotowanie płynu, aż zmniejszy się o około jedną trzecią, około dziesięciu minut.
Wlać zredukowaną ciecz na skórę i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, następnie przykryć i schłodzić co najmniej 24 godziny.
Połączyć przecier arbuzowy z wodą. Używając miksera stojącego lub elektrycznego miksera ręcznego, ubijaj białka z solą na średniej prędkości, aż staną się spienione, następnie dodaj cukier i ubijaj na dużej prędkości, aż utworzy błyszczące, jędrne szczyty.
Przecier arbuzowy wlać do bezy i złożyć trzepaczką. Nie panikuj, gdy nie zawiera jak większość bezowych smakołyków, po prostu mieszaj. W końcu będziesz miał jasnoróżowy, lekko puszysty gęsty płyn. Proces w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta. Odstawić do zamrażarki w szczelnym pojemniku na co najmniej 4 godziny przed nabieraniem.
Aby zrobić napój: na szklankę 10 uncji, wymieszaj 1/4 szklanki krzewu i 1 łyżkę syropu miętowego. Napełnij szklankę lodem i wlej mieszankę krzewów, a następnie polej wodą niegazowaną lub gazowaną.
Dodaj kilka kawałków marynowanej skórki arbuza i delikatnie wymieszaj ze słomką.
Podawać z arbuzowym spoom.