Arbuz Mięta Lemoniada
Arbuz mięta Lemoniada może być tylko napój szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 1,75 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Arbuz I Miętowa Lemoniada Z Jagodowymi Szaszłykami, Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom, oraz Lemoniada Arbuzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść arbuza, sok z cytryny, cukier i sól w blenderze i zmiksuj na dużej prędkości, aż będzie gładka, około 1 minuty. Odcedzić przez sitko o drobnej siatce do miarki 1-litrowej cieczy.
Dodaj zimną wodę do 1 kwarty.
Umieścić miętę w bottonie dzbana i lekko zmiażdżyć drewnianą łyżką.
Dodaj mieszankę arbuza i wymieszaj, aby połączyć.
Podawać natychmiast w lodowych szklankach przyozdobionych gałązkami mięty.