Arbuz Martini może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru napojów. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 215 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 65 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynowe Twisty, arbuza, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Arbuz Martini, Arbuz Martini, oraz Arbuz Martini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić cukier i wodę do wrzenia w małym rondlu i gotować, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ochłoń.
3
W maszynce, puree miąższ arbuza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
Dodaj trochę syropu cukrowego do osłodzenia, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
5
Wlać puree arbuza do 2 pustych tacek na kostki lodu i zamrozić na co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz
Kostki Lodu
6
W blenderze połącz mrożone kostki arbuza, syrop cukrowy, do smaku, sok z cytryny i wódkę, Likier melonowy i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz
Syrop Cukrowy
Sok Z Cytryny
Likier
Melon
Wódka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlej do 8 mrożonych kieliszków do martini i udekoruj cytrynowym akcentem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala