Arbuz lemoniada z kiwi Splash

Arbuz lemoniada z kiwi Splash
Arbuz lemoniada z kiwi Splash może być tylko napój szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Lato. Jeśli masz kiwi, woda, arbuz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Arbuz i lody kiwi bez cukru (paletas de sandia y kiwi), Mango Kiwi Lemonade Popsicles, oraz Arbuz Kiwi Popsicles.

Instrukcje

1
Kiwi i cukier umieścić w blenderze. Przykryj i zmiksuj na średniej prędkości, aż będzie gładka. Zamrozić od 1 do 2 godzin lub do momentu uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść arbuza w blenderze lub robocie kuchennym(blender będzie pełny aż do wymieszania). Przykryć i zmiksować na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieść zamrożony koncentrat lemoniady i wodę w dużym dzbanku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
WodaWoda
4
Dodaj mieszankę arbuza; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
5
Do szklanek wlać arbuzową lemoniadę. Łyżka łyżka mrożonych owoców kiwi na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
LemoniadaLemoniada
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn