Arbuz Julii gazpacho może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok ananasowy, imbir, pieprz jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Arbuz Gazpacho, Arbuz Gazpacho, oraz Arbuz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rezerwy 20 małe kawałki arbuza do dekoracji. Pracując partiami, umieść pozostały arbuz, ogórki, czerwoną paprykę, cebulę, pieprz jalapeno, sok z cytryny, oliwę z oliwek, 3 łyżki świeżej mięty, imbir, miód i sok ananasowy w blenderze i mieszaj przez około 30 sekund na partię. Mieszaninę należy dobrze wymieszać, ale zachować pewną konsystencję.