Arbuz Julii gazpacho może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok ananasowy, imbir, pieprz jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Arbuz Gazpacho, Arbuz Gazpacho, oraz Arbuz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rezerwy 20 małe kawałki arbuza do dekoracji. Pracując partiami, umieść pozostały arbuz, ogórki, czerwoną paprykę, cebulę, pieprz jalapeno, sok z cytryny, oliwę z oliwek, 3 łyżki świeżej mięty, imbir, miód i sok ananasowy w blenderze i mieszaj przez około 30 sekund na partię. Mieszaninę należy dobrze wymieszać, ale zachować pewną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Procent Tequili Blanco
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeża Mięta
Arbuz
Gałązki Kopru Włoskiego
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do dużego dzbana lub miski i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Podawać w miseczkach, a każdą miseczkę udekorować kilkoma kawałkami arbuza i 2 małymi listkami mięty.