Arbuz i limonka Granita

Arbuz i limonka Granita
Arbuz i limonka Granitan jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Jeśli masz sok z limonki, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Granita arbuzowo-limonkowa, Arbuz, imbir i limonka Granita, oraz Granita wapienna {limòn granita}.

Instrukcje

1
Umieścić cukier i 1/2 szklanki wody w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia.
3
Umieścić mieszaninę cukru w małej misce; ostudzić 10 protokół. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić mieszaninę cukru, arbuza i soku w blenderze; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać mieszaninę arbuza do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali; przykryć i zamrozić 3 godziny. Dobrze wymieszać. Przykryć i zamrozić co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6
Wyjąć mieszaninę z zamrażarki i odstawić w temperaturze pokojowej na 10 minut. Zeskrobać całą mieszaninę widelcem, aż będzie puszysta.
7
Podawać z limonką, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn