Arbuz I Jeżyny Z Syropem Cytrynowym

Arbuz I Jeżyny Z Syropem Cytrynowym
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Arbuz i jeżyny z syropem cytrynowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kulek arbuza, cukier, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Arbuz z jeżynami i puree z gruszek, Sałatka arbuzowa z jeżynami i bazylią, oraz Krem cytrynowy z jeżynami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu; dobrze wymieszaj. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu; gotować 45 sekund lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; przykryć i schłodzić 30 minut.
3
Połączyć arbuza i jeżyny w dużej misce; dodać syrop cytrynowy, i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
ArbuzArbuz
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn