Arbuz Granita

Arbuz Granita
Arbuz Granita może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, cukier, arbuz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Lato. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arbuz Granita, Arbuz Granita, oraz Granita Arbuzowa Mielona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksować wszystkie składniki w blenderze, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do 9x9x2 " metalowej patelni do pieczenia. Freezemixture na 1 godzinę. Wymieszać, zacierania wszelkie zamrożoneczęści z tyłu widelca. Przykryć i zamrozićemixture do firmy, około 2 godzin. Za pomocą widelca energicznie zeskrobać granitę, tworząc lodowate płatki. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Przykryć szczelnie folią i przechowywać w stanie zamrożonym. Przed podaniem daj mu aquick scrape.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn