Arbuz Gazpacho

Arbuz Gazpacho
Arbuz Gazpacho jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 73 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, soli, oliwy z oliwek extravirgin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arbuz Gazpacho, Arbuz Gazpacho, oraz Arbuz Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników.
2
Umieść połowę mieszanki arbuza w robocie kuchennym i pulsuj 3 lub 4 razy lub aż drobno posiekane. Łyżka do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną arbuza. Wymieszaj sok żurawinowo-malinowy. Spokojnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn