Apricot Bellinis
Apricot Bellinis wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten napój ma 191 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 2,06 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru, nektaru morelowego, dekoracji: gałązki mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Frosted Bellinis, Mint Bellinis, oraz Malina Bellinis.
Instrukcje
Połowę każdego z pierwszych 3 składników przetworzyć w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Powtórz z pozostałymi połówkami moreli, nektarem i cukrem.
Podawać na kruszonym lodzie z winem musującym.
Dekorować, w razie potrzeby.
*Można zastąpić 2 (12-uncjowe) puszki ginger ale lub sody cytrynowo-limonkowej.
Uwaga: w dzbanku można wymieszać mieszankę moreli i wino musujące. Upewnij się i zrób to tuż przed podaniem.