Apricot Angel Brownies
Apricot Angel Brownies przyjmuje z grubsza 50 minut od początku do końca. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Udaj się do sklepu i podnieś morele, czekoladę do pieczenia, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako amerykański deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 16%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Apricot Angel Brownies, Ciasteczka Morelowe, Bez Mąki, oraz Ciasteczka czekoladowe i morelowe.
Instrukcje
W rondelku rozpuść czekoladę i masło na małym ogniu, ciągle mieszając.
Zdejmij z ognia; dodaj brązowy cukier, jajka i wanilię, aż się połączą. Odłóż na bok. W misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Dodaj mieszankę czekolady.
Połącz morele, migdały i orzechy kokosowe; wmieszaj połowę do ciasta.
Wlać do natłuszczonego 9-calowego. kwadratowa blacha do pieczenia.
Posyp pozostałą mieszankę moreli na wierzchu.
Piec w temperaturze 350° przez 25 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Brownies naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.