Apple Pie & Ice Cream Frosted Cupcakes
Apple Pie & Ice Cream Frosted Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 490 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, plus 2 łyżki własnej mąki rosnącej, gałka muszkatołowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Przyprawiony Serek Śmietankowy Frosted Pumpkin Ale Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki napełniania w 8 filiżanek kuchenki mikrofalowej bezpieczne miski, mieszać aż dobrze połączone i przykryć plastikiem. Napełnianie jabłkiem w kuchence mikrofalowej na wysokości przez 4 minuty, usuń plastik, a następnie wymieszaj i pozostaw do ostygnięcia. Plasterek Jabłka
Umieść wszystkie składniki babeczki, z wyjątkiem mleka, w maszynce i zmiksuj przez 45 sekund, skrobając boki.
Dodać mleko, powoli wlewając do kremowanej mieszaniny i przetwarzać przez 60 sekund. Ciasto babeczkowe podzielić między 12 filiżanek muffin.
Piec 15-18 minut, lub aż babeczki wiosna z powrotem, gdy delikatnie dotknął palcem.
Wyjąć babeczki i ostudzić na stojaku z drutu.Krem lukier: pokonać wszystkie składniki lukier, aż gładkie i kremowe, o 2 protokół. Schłodzić w lodówce, aż babeczki całkowicie ostygną. Aby złożyć babeczki, użyj ostrego noża z wąskim ostrzem, aby wyciąć około 1 cala szerokości kołka na środku każdej babeczki. Podziel nadzienie na 12 wgłębień, pozwalając nadzienie na kopiec na górze babeczki.
Umieść lukier w plastikowej torbie galonowej i wykonaj cięcie 1/2 cala na jednym rogu. Zawirować lukier na zewnętrznej krawędzi Kopca nadzienia szarlotki, a następnie zawirować nad Kopcem.
Umieść jeden przyprawiony plasterek jabłka na wierzchu lukru.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "