Apple Pie & Ice Cream Frosted Cupcakes

Apple Pie & Ice Cream Frosted Cupcakes
Apple Pie & Ice Cream Frosted Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 490 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, plus 2 łyżki własnej mąki rosnącej, gałka muszkatołowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Przyprawiony Serek Śmietankowy Frosted Pumpkin Ale Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki napełniania w 8 filiżanek kuchenki mikrofalowej bezpieczne miski, mieszać aż dobrze połączone i przykryć plastikiem. Napełnianie jabłkiem w kuchence mikrofalowej na wysokości przez 4 minuty, usuń plastik, a następnie wymieszaj i pozostaw do ostygnięcia. Plasterek Jabłka
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
1
Umieść wszystkie składniki babeczki, z wyjątkiem mleka, w maszynce i zmiksuj przez 45 sekund, skrobając boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe IWskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Uncji świeżo Startego Parmezanu1/2 Uncji świeżo Startego Parmezanu
2
Dodać mleko, powoli wlewając do kremowanej mieszaniny i przetwarzać przez 60 sekund. Ciasto babeczkowe podzielić między 12 filiżanek muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe IWskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręcznik Papierowy TeksturowanyRęcznik Papierowy Teksturowany
3
Piec 15-18 minut, lub aż babeczki wiosna z powrotem, gdy delikatnie dotknął palcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
4
Wyjąć babeczki i ostudzić na stojaku z drutu.Krem lukier: pokonać wszystkie składniki lukier, aż gładkie i kremowe, o 2 protokół. Schłodzić w lodówce, aż babeczki całkowicie ostygną. Aby złożyć babeczki, użyj ostrego noża z wąskim ostrzem, aby wyciąć około 1 cala szerokości kołka na środku każdej babeczki. Podziel nadzienie na 12 wgłębień, pozwalając nadzienie na kopiec na górze babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Rękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki PlastikoweRękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki Plastikowe
1 Mrożony Sernik Nowojorski (30 Uncji), Rozmrożony1 Mrożony Sernik Nowojorski (30 Uncji), Rozmrożony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
Posiekany Ostry Ser Cheddar Plus Trochę Do PosypaniaPosiekany Ostry Ser Cheddar Plus Trochę Do Posypania
5
Umieść lukier w plastikowej torbie galonowej i wykonaj cięcie 1/2 cala na jednym rogu. Zawirować lukier na zewnętrznej krawędzi Kopca nadzienia szarlotki, a następnie zawirować nad Kopcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Samorosnąca, Nie PrzesianaMąka Samorosnąca, Nie Przesiana
Rękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki PlastikoweRękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki Plastikowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
6
Umieść jeden przyprawiony plasterek jabłka na wierzchu lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki PlastikoweRękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki Plastikowe
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn