Apple Oatmeal Crisp
Apple Oatmeal Crisp może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 5 i kosztuje 82 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką sól, masło, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jabłko Chrupiące Płatki Owsiane, Apple Oatmeal Crisp, oraz Apple Crisp Lodówka Płatki Owsiane.
Instrukcje
W misce wrzuć jabłka z cukrem i 1/4 łyżeczki cynamonu.
Miejsce w bezbramkowej 8. kwadratowe naczynie do kuchenki mikrofalowej.
Posyp wodą. W innej misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier, sól i pozostały cynamon; pokroić na maśle, aż będzie kruchy.
Posyp jabłka. Kuchenka mikrofalowa, bez przykrycia, na wysokości przez 7-9 minut lub do miękkości jabłek.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "