Apple Dome z Bravo Farm Special Reserve Cheddar
Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka granny smith apple, cukier, granny smith apple i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj CRACKER BARREL Aged Reserve Cheddar pairing Tray, Farm Apple Pan Pie, oraz Farm Wife ' s Fresh Apple tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz zimną wodę z cukrem.
Posyp żelatynę mieszaniną cukru; odstawić na 1 minutę.
Umieść patelnię na średnim ogniu; gotuj, aż cukier i żelatyna rozpuszczą się, stale mieszając.
Usunąć mieszaninę z ognia; lekko ostudzić. Wymieszać z szampanem.
Łyżka 3 łyżki pokrojonego w kostkę jabłka do każdego z 4 (4-uncji) ramekins lub budyniu kubki pokryte sprayem do gotowania.
Wlać mieszaninę wina równomiernie na pokrojone w kostkę jabłko. Chill 2 godziny lub do zestawu.
Poluzuj krawędzie kopuł za pomocą noża lub gumowej szpatułki.
Umieść talerz deserowy do góry nogami na każdym ramekinie; Odwróć na talerze.
Podawać z serem cheddar i plastrami jabłek.
Uwaga: Możesz również usunąć kopuły z ramekinów, szybko zanurzając kubki w gorącej wodzie, a następnie przesuwając nóż po krawędziach.