Apple-Date Bars

Apple-Date Bars
Apple-Date bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 16. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, daktyle, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Apple Date Bars, Batoniki Owsiane Z Jabłkami, oraz Batoniki z szarlotką + darmowy przewodnik Detox Ebook dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zważyć lub lekko łyżką 9 uncji mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść cukier i masło w dużej misce i ubijaj mikserem z dużą prędkością przez 2 minuty lub do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodawać jajka i białka, pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z sosem jabłkowym i wanilią. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do mieszaniny cukru; mieszaj tylko do momentu połączenia, tworząc sztywne ciasto. Daktyle wymieszać z 1 łyżeczką mąki. Jabłka wrzucić z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
DaktyleDaktyle
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
CukierCukier
JajkoJajko
6
Dodaj daktyle, jabłka i orzechy pekan do mieszanki mąki, mieszając tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
DaktyleDaktyle
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Wlać ciasto do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 5 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
9
pozwól swojemu maluchowi pomóc poprzez: zlokalizowanie i zebranie składników.
10
Wlać odmierzone suche składniki do miski mieszającej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
11
Dodając zmierzone daty, jabłka i orzechy pekan do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
DaktyleDaktyle
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn