Apple Crisp II może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 255 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jabłek, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść pokrojone jabłka na patelni o wymiarach 9x13 cali.
Połączyć owies, 1 szklanka mąki, brązowy cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i roztopione masło razem. Pokruszyć równomiernie na mieszance jabłek.