Apple Crisp
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 225 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka zwykłego owsa, margaryny, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Połączyć jabłko, sok jabłkowy, 1 łyżka słodzika, sok z cytryny, cynamon, i gałka muszkatołowa; wrzucić lekko do herbu jabłko.
Umieścić w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Połączyć owies, orzechy, pozostały 1 łyżka słodzika i margarynę; posypać mieszanką jabłkową.
Piec w 375 przez 30 minut lub aż jabłko będzie miękkie i polewa jest lekko rumiane.
Podawać na ciepło. Top z lodami, w razie potrzeby (lody nie są uwzględnione w analizie).