Apple Crisp
Jabłko Crisp może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 539 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pekan, brązowy cukier, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Jabłka układamy na patelni i obsypujemy cynamonem i gałką muszkatołową. Przykryć folią i piec 20 minut.
W robocie kuchennym posiekaj orzechy kilkoma krótkimi impulsami.
Wlać cukier i mąkę i połączyć.
Dodać masło i sól i proces, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub do złotego koloru.