Apple Crisp
Apple Crisp to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku jabłkowego, jabłka, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Połączyć jabłko, sok jabłkowy, 1 łyżka słodzika, sok z cytryny, cynamon, i gałka muszkatołowa; wrzucić lekko do herbu jabłko.
Umieścić w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Połączyć owies, orzechy, pozostały 1 łyżka słodzika i margarynę; posypać mieszanką jabłkową.
Piec w 375 przez 30 minut lub aż jabłko będzie miękkie i polewa jest lekko rumiane.
Podawać na ciepło. Top z lodami, w razie potrzeby (lody nie są uwzględnione w analizie).