Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Apple Crisp. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 257 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, sok z cytryny, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 183 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce wymieszaj składniki do nadzienia. Łyżka do naczynia do pieczenia 3 quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki do polewy z wyjątkiem masła.