Apple Crisp
Apple Crisp to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, soli, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć, brązowy cukier, owies, 1 łyżeczka cynamonu, sól, i, w razie potrzeby, gałka muszkatołowa, w misce.
Dodać masło; ubić mikserem z niską prędkością 3 minuty lub aż wilgotne i kruche.
Jabłko umieścić w dużej misce; posypać skórką z cytryny i sokiem z cytryny, i dobrze wrzucić.
Posypać cukrem granulowanym i pozostałą 1 łyżeczką cynamonu; dobrze wymieszać. Łyżka mieszanki jabłek do 8-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Posypać brązową mieszaninę cukru na mieszaninę jabłek.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Piec dodatkowe 40 do 50 minut lub aż jabłka będą miękkie i polewa jest chrupiące i brązowe.