Apple Brandy-Polędwica Wieprzowa Glazurowana
Apple Brandy-Polędwica wieprzowa Glazurowana jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz niefiltrowany jabłecznik, pieprz, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brandy i musztarda-glazurowane steki z polędwicy, Musztarda Jabłkowa Polędwica Wieprzowa Glazurowana, oraz Polędwiczki wieprzowe glazurowane z salsą jabłkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 32 protokół).
Zdjąć z ognia; wyrzucić tymianek i szalotkę. Wymieszać masło, musztardę, 1/8 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Posypać wieprzowinę równomiernie pozostałymi 3/8 łyżeczką soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Lekko pokryć sprayem do gotowania.
Umieścić wieprzowinę na patelni; piec w 475 przez 9 minut. Obrócić wieprzowinę; równomiernie wymieszać z 2 łyżkami cydru.
Piec dodatkowe 8 minut lub do momentu włożenia termometru w najgrubszą porcję wieprzowiny 14
Odstawić wieprzowinę na 10 minut. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z pozostałym sosem.