Aperitif Żurawinowo-Winny
Aperitif żurawinowo-winny to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako bardzo przystępny napój. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, żurawinę, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Campari-rosemary Aperitif, Galetka Z Winem Żurawinowym, oraz Sos Żurawinowy Z Czerwonego Wina.
Instrukcje
Posortuj żurawinę i wyrzuć miękkie lub zbutwiałe owoce. Opłucz jagody i włóż do szklanego słoika 2-3-litrowego, garnka lub miski.
Dodaj skórkę, cukier i wino; dobrze wymieszaj.
Przykryć i schłodzić co najmniej 1 tydzień lub do miesiąca; mieszać kilka razy.
Wlej aperitif przez drobny sitko do dzbana lub wróć do słoika.
Podawać na zimno. Rezerwa mieszanki Skórki żurawinowo-pomarańczowej ubierać babeczki i naleśniki.