Anzac Cookie and ananas Ice Cream Sandwiches
Anzac Cookie and ananas Ice Cream Sandwiches to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, sodę oczyszczoną, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Anzac Cookie Przepis, oraz Płatki Owsiane Ciasteczka Krem Czekoladowe Ciasteczka Kanapki.
Instrukcje
Dla herbatników: Ustaw stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść mąkę, owies, kokos i cukier w średniej misce i ubijaj, aby równomiernie połączyć.
Połączyć masło i złoty syrop/miód w małym rondelku na małym ogniu i pozostawić masło do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać, aby równomiernie połączyć; odstawić. Rozpuścić sodę oczyszczoną we wrzącej wodzie, a następnie dodać do mieszaniny masła.
Wlać płynną mieszaninę do suchych składników i złożyć, aby w pełni włączyć. Pozostawić ciasto na odpoczynek, aż masło ostygnie i ustawia się, aby utworzyć twarde ciasto, 5 do 10 minut. Podzielić ciasto na 1 calowe kulki i umieścić na pergaminie lub wyłożonej silikonem blachy do pieczenia, pozostawiając 2 do 3 cali między kulkami. Lekko spłaszczyć na grube krążki, następnie piec przez 8 minut, obrócić i kontynuować pieczenie aż do uzyskania ciemnego złotego koloru. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem z arkusza.
Dla Spoom: przygotuj maszynę do lodów do ubijania.
Połącz puree ananasowe, wodę i sok z limonki w średniej misce i dobrze wymieszaj.
Białka i sól umieścić w misce miksera stojaka i ubijać do spienienia. Kontynuuj bicie do sztywnych szczytów.
Połowę bezy ubić na puree, następnie delikatnie złożyć resztę bezy trzepaczką. Natychmiast ubijaj w maszynie do lodów, aż spoom zostanie dokładnie schłodzony i utrzyma swój kształt po łyżce.
Aby złożyć: po spoom jest gotowy ubijanie (będzie bardzo puszysty), stos na połowie herbatników i top z pozostałych herbatników, parowanie podobnie kształcie i wielkości herbatników.
Umieścić na wyłożonej blasze do pieczenia i natychmiast zamrozić do twardości, a następnie zawinąć pojedynczo w plastik.