Anyż Gwiaździsty Wieprzowy

Anyż Gwiaździsty Wieprzowy
Wieprzowina z anyżu gwiazdkowego jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, sól i pieprz, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Star Anyż Duszony Gulasz Wieprzowy, Pieczona łopatka wieprzowa z anyżem gwiazdkowym i sosem sojowym, oraz Schab Z Anyżu Gwiazdkowego Z Morelami I Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
2
W małej misce wymieszać bulion z sherry, sosem sojowym, brązowym cukrem, anyżem gwiazdkowym, czosnkiem i pięciopalczastym proszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
4
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
5
Rozgrzać olej w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dodać wieprzowinę i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
7
Dodaj mieszaninę sosu i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki. Przykryć szczelnie i gotować na małym ogniu przez około 3 godziny, obracając pieczeń co 30 minut, aż bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
8
Wyjmij wieprzowinę i gotuj sos, aż zmniejszy się do 1 szklanki, około 5 minut. Odrzuć sznurki. Pociągnij wieprzowinę na długie strzępy i wróć do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
9
Udekorować kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
10
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
11
Wlać mieszaninę sosu do dużej plastikowej torebki zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
12
Dodać kotlety i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 8 godzin.
13
Kotlety odsączyć, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
14
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Dodać kotlety wieprzowe i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
16
Podawać kotlety wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn