Anyż Gwiaździsty Wieprzowy

Anyż Gwiaździsty Wieprzowy
Wieprzowina z anyżu gwiazdkowego jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, sól i pieprz, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Star Anyż Duszony Gulasz Wieprzowy, Pieczona łopatka wieprzowa z anyżem gwiazdkowym i sosem sojowym, oraz Schab Z Anyżu Gwiazdkowego Z Morelami I Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
2
W małej misce wymieszać bulion z sherry, sosem sojowym, brązowym cukrem, anyżem gwiazdkowym, czosnkiem i pięciopalczastym proszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
4
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Rozgrzać olej w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Dodać wieprzowinę i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Dodaj mieszaninę sosu i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki. Przykryć szczelnie i gotować na małym ogniu przez około 3 godziny, obracając pieczeń co 30 minut, aż bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Wyjmij wieprzowinę i gotuj sos, aż zmniejszy się do 1 szklanki, około 5 minut. Odrzuć sznurki. Pociągnij wieprzowinę na długie strzępy i wróć do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Udekorować kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
10
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
11
Wlać mieszaninę sosu do dużej plastikowej torebki zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
12
Dodać kotlety i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 8 godzin.
13
Kotlety odsączyć, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
14
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
15
Dodać kotlety wieprzowe i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
16
Podawać kotlety wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn