Anyż Gwiaździsty Wieprzowy
Wieprzowina z anyżu gwiazdkowego jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, sól i pieprz, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Star Anyż Duszony Gulasz Wieprzowy, Pieczona łopatka wieprzowa z anyżem gwiazdkowym i sosem sojowym, oraz Schab Z Anyżu Gwiazdkowego Z Morelami I Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
W małej misce wymieszać bulion z sherry, sosem sojowym, brązowym cukrem, anyżem gwiazdkowym, czosnkiem i pięciopalczastym proszkiem.
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Dodać wieprzowinę i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym, o 15 protokół.
Dodaj mieszaninę sosu i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki. Przykryć szczelnie i gotować na małym ogniu przez około 3 godziny, obracając pieczeń co 30 minut, aż bardzo miękkie.
Wyjmij wieprzowinę i gotuj sos, aż zmniejszy się do 1 szklanki, około 5 minut. Odrzuć sznurki. Pociągnij wieprzowinę na długie strzępy i wróć do zapiekanki.
Udekorować kolendrą i podawać.
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Wlać mieszaninę sosu do dużej plastikowej torebki zamykanej.
Dodać kotlety i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 8 godzin.
Kotlety odsączyć, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Dodać kotlety wieprzowe i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 12 protokół.
Podawać kotlety wieprzowe.