Anyż Gwiaździsty Wieprzowy

Anyż Gwiaździsty Wieprzowy
Wieprzowina z anyżu gwiazdkowego jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, sól i pieprz, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Star Anyż Duszony Gulasz Wieprzowy, Pieczona łopatka wieprzowa z anyżem gwiazdkowym i sosem sojowym, oraz Schab Z Anyżu Gwiazdkowego Z Morelami I Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
2
W małej misce wymieszać bulion z sherry, sosem sojowym, brązowym cukrem, anyżem gwiazdkowym, czosnkiem i pięciopalczastym proszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
4
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Rozgrzać olej w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać wieprzowinę i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Dodaj mieszaninę sosu i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki. Przykryć szczelnie i gotować na małym ogniu przez około 3 godziny, obracając pieczeń co 30 minut, aż bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Wyjmij wieprzowinę i gotuj sos, aż zmniejszy się do 1 szklanki, około 5 minut. Odrzuć sznurki. Pociągnij wieprzowinę na długie strzępy i wróć do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Udekorować kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
10
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
11
Wlać mieszaninę sosu do dużej plastikowej torebki zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
12
Dodać kotlety i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 8 godzin.
13
Kotlety odsączyć, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
14
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Dodać kotlety wieprzowe i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
16
Podawać kotlety wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn