Rustykalne Antipasto może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $3.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 15g białka, oraz 48 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka czosnku, sól i pieprz, sery stołowe ogółem, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rustykalna Tarta Antypasto, Rustykalna tarta Antipasto z Zielonym Pesto Chile, oraz Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Posmaruj plastry bakłażana olejem i umieść na grillu. Doprawić płatkami czerwonej papryki, solą i pieprzem. Bakłażan Grill 2 do 3 minut z każdej strony. Ułóż pokrojone grillowane bakłażany na półmisku i polej odrobiną czerwonego octu winnego i 1 łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz posiekaną świeżą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Klinuj sery stołowe i ułóż je na talerzu antipasto. Ułóż pokrojone odsączone pieczone czerwone papryki obok bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
4
Łącz karczochy i grzyby w misce i wymieszać z rozgniecionym czosnkiem, cytryną, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, pietruszką i tymiankiem. Karczochy i grzyby doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Rozłóż pokrojone włoskie mięso na półmisku między serami i ułóż oliwki na środku półmiska. Przygotuj resztę posiłku. Tuż przed podaniem wyjąć zmiażdżony ząbek czosnku z karczochów i grzybów i przenieść mieszaninę na talerz antipasto.