Antipasto na obiad

Antipasto na obiad
Antipasto na kolację może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 685 kalorii, 38g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka szparagów, papryki, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Obiadowa Antipasto, Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, oraz Pecan-Crusted Chicken Dinner for Dinner.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze dziewięć składników (olej, octy i przyprawy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienki-Cienki-
2
Do miski włożyć fasolę garbonzo, ułożyć plasterek cebuli i ząbki czosnku, a na wierzch wlać 2 łyżki sosu. Przechowywać w lodówce przez 1-4 godziny.Przygotuj warzywa i gotuj na parze, aż będą chrupiące. Spłucz pod zimną wodą, osusz i ustaw każdy aside.To paprykę smażyć, pokroić na połówki, usunąć nasiona i membrany, a ściętą stronę położyć na pokrytej folią blasze do pieczenia. Pieprz Broil aż skóra sczernieje i pęcherze.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Wyjąć z brojlerów i natychmiast owinąć każdą połowę zwilżonymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Połówki pieprzu umieścić w papierowej torbie, złożyć z góry na dół i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Usuń połówki pieprzu ze złego, Rozpakuj i usuń skórę. Spłukać pod zimną wodą, pokroić w paski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Usuń cebulę i czosnek z garbonzos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Odcedzić marynatę i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
8
Warzywa umieścić na dużym talerzu lub w dużej, płytkiej misce (takiej jak duża miska do serwowania makaronu).Ułożyć warzywa, ser, oliwki i tuńczyka atrakcyjnie na łóżku zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
ZieloniZieloni
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Połącz marynatę i dressing; polej antipasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
10
Podawać w temperaturze pokojowej.

Składniki

170papryka habanerotuńczyk albacore w wodzie, osuszonytuńczyk albacore w wodzie, osuszony1bunchszparagi, przycięteszparagi, przycięte2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchewki małe, pokrojone na połówki lub ćwiartki wzdłuż, chyba że bardzo cienkiemarchewki małe, pokrojone na połówki lub ćwiartki wzdłuż, chyba że bardzo cienkie9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebaby greensbaby greens1papryka, pieczona (patrz instrukcja)papryka, pieczona (patrz instrukcja)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebrokuły pokrojone na kawałki wielkości kęsabrokuły pokrojone na kawałki wielkości kęsa454papryka habanerofasola garbanzo, opłukana i osuszonafasola garbanzo, opłukana i osuszona1warzywo (np. szpinak)Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1warzywo (np. szpinak)musztarda suchamusztarda sucha1ząbek czosnku, obrany i pokrojony na półząbek czosnku, obrany i pokrojony na pół2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemalutka fasolka szparagowa, przyciętamalutka fasolka szparagowa, przycięta1porcja startego parmezanumieszane włoskie ziołamieszane włoskie zioła227papryka habaneroniskotłuszczowy ser mozzarella pokrojony w kostkęniskotłuszczowy ser mozzarella pokrojony w kostkę8pieczarki, przycięte i pokrojone na połówki lub ćwiartki (ja używam crimini)pieczarki, przycięte i pokrojone na połówki lub ćwiartki (ja używam crimini)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu12oliwki (używam pestkowych oliwek kalamata)oliwki (używam pestkowych oliwek kalamata)1roztopione masło1-1/2 łyżeczki mielonego czosnku GOYA® lub 3 ząbki świeżego czosnku, drobno posiekane1-1/2 łyżeczki mielonego czosnku GOYA® lub 3 ząbki świeżego czosnku, drobno posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano1warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody0warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala2Spód: okruszki z herbatników graham1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek snap, przyciętygroszek snap, przycięty2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemała letnia squash, przycięta (użyłam cukinii wielkości palca i pattypanu wielkości rzodkiewki)mała letnia squash, przycięta (użyłam cukinii wielkości palca i pattypanu wielkości rzodkiewki)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn