Antipasto marynowane z czosnkiem i szałwią

Antipasto marynowane z czosnkiem i szałwią
Czosnek i szałwia marynowane Antipasto jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 2G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka karczoch serca, ocet winny, popękany pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Marynowany Talerz Antipasto, Antipasto Marynowane Cytrynowo, oraz Zakąski Marynowane Antipasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz karczochy, oliwki i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
PomidorPomidor
OliwkiOliwki
2
Olej i szałwię umieścić w małym rondlu na średnim ogniu i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać czosnek i pieprz i gotować przez kolejne 2 protokół lub aż szałwia jest chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
4
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
5
Wlać mieszaninę karczochów i odstawić na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
6
Podawać z fettą i kruchymi herbatnikami lub kromkami chrupiącego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
Chleb ChrupkiChleb Chrupki
HerbatnikiHerbatniki
7
Z "Instant Entertaining" Donny Hay. Przedruk za zgodą Ecco Press.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn