Anniversary Chicken

Anniversary Chicken
Rocznicowy kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kawałki boczku, sos sałatkowy, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Podobne przepisy to Jubileuszowy Kurczak I, Dziesięć lat i liczenie: Jubileuszowy Kurczak z szafranem i konserwowaną cytryną, oraz Anniversary Chowder.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać piersi z kurczaka, i saute 4 do 5 minut z każdej strony, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
4
Umieść rumiane piersi z kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Posmaruj sosem teriyaki, a następnie nałóż sos sałatkowy na łyżkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
6
Posypać serem, zieloną cebulką i kawałkami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Piec przez 25 do 35 minut, lub aż kurczak nie jest już różowy i soki uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Udekorować natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn