Ann ' s Rice Pilaf
Ann ' s Rice Pilaf może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, Greckie przyprawy, granulki bulionu z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie super. Spróbuj Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), Pilaw ryżowy warzywny w kuchence ryżowej, oraz Rice Cooker Rice Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić bulion z kurczaka w wodzie w misce.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kawałki wermiszelu do złotego koloru, o 5 protokół.
Wlać mieszaninę bulionu na patelni z wermiszelem.
Wymieszać ryż, czarny pieprz, sól i grecką przyprawę do mieszanki wermiszeli i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, 20 do 25 minut.