Angielskie Tarty Z Masłem
Angielskie tarty masło może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, syrop kukurydziany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Muffinki Angielskie Z Masłem Boczkowym, Muffinki angielskie z masłem Boczkowym, oraz Angielski chleb Muffin z masłem miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ułożyć skorupy tarty na blasze do pieczenia. Rozłóż rodzynki równomiernie w skorupki. W dużej misce, połączyć brązowy cukier, syrop kukurydziany, skrócenie, jajko, wanilia i sól.
Wymieszać na gładką masę i zalać rodzynkami w skorupkach.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 12 do 15 minut lub do czasu zakończenia. Uważaj, aby nie przesadzić piec.